Royal Canin Gastrointestinal

Email
Kompletna hrana za mačke sa gastrointestinalnim poremećajima. Od 550 din.
Description

Indikacije:

Dijareja.

Inflammatory Bowel Disease (IBD).

Maldigestija, malapsorpcija.

Kolitis.

Rekonvalescencija.

Disbakterioza.

Otkazivanje funkcija jetre (osim u slučaju jetrene encefalopatije)

Kontraindikacije:

Jetrena encefalopatija.

Lymphangiectasia - exsudativna enteropatija.

Pankreatitis.

Trajanje ishrane:

U akutnim slučajevima regeneracija crevnih resica uz pravilnu prehranu traje barem tri nedelje. Doživotno uzimanje ove hrane je neophodno / korisno u slučaju hronične bolesti. Kako bi varenje bilo što optimalnije preporučuje se da dnevna količina hrane bude podeljena u nekoliko manjih obroka.

Pakovanja suve dijete od 0.5 i 2.5 kg

Visoka svarljivost

Visoka svarljivost sastojaka kompenzuje smanjenu enzimatsku aktivnost u crevima, i time se osigurava optimalna apsorpcija hranljivih sastojaka.

Visoko-energetski sastav

Velika energetska vrednost (4308 kcal/kg) obezbeđuje mogućnost smanjenja zapremine obroka pa je i opterećenje creva manje.

Bezbedno varenje

Repina pulpa, manan-oligo-saharidi (MOS) i frukto- oligo-saharidi (FOS) stimulišu obnavljanje crevne mikroflore i povećavaju sigurnost varenja.

Oporavak od bolesti

Izvanredna primamljivost "Intestinal" hrane koja je ujedno i bogata energijom pomaže da se tokom oporavka povrati izgubljena telesna masa.

Dodatak:

Fermentabilna vlakna (repina pulpa, frukto-oligo-saharidi) su izvor hranljivih supstanci za intestinalnu mikrofloru koja je esencijalna za zdravlje i motilitet creva.

Manan-oligo-saharidi (MOS) stimulišu lokalni crevni imunološki sistem (Ig A), i imaju ulogu neutralisanja patogenih bakterija.

Pakovanje 0,4kg - 550 din.
2kg - 2220 din.

LIDIAVET Facebook stranica

Najpopularnije

Najnovije